Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Reijnerus Vogels, timmerman, geboren te Buggenum op 21 juni 1822, wonende aldaar, overleden aldaar op 27 augustus 1891, zoon van Joannes Voegels en Maria Anna Sillen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 31 maart 1856 met
Elisabeth Caelers, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 december 1825, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 mei 1897, dochter van Petrus Calers en Petronella van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Joannes Baptista, timmerman, geboren te Buggenum op 31 juli 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 december 1933.
    Hij is getrouwd te Buggenum op 5 januari 1891 met Agnes Hubertina Peeters, geboren te Buggenum op 22 april 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 maart 1920, dochter van Jean Peeters en Catharina Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina