Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Huberdina van Pol, naaister, geboren te Buggenum op 13 december 1864, overleden te Herten-Merum op 31 december 1929, dochter van Cornelis van Pol en Maria Catharina Curvers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 20 september 1892 met
Martinus Hubertus Jacobus Metsemakers, slager en landbouwer, geboren te Herten op 11 november 1860, overleden aldaar op 9 mei 1929, zoon van Peter Metsemakers en Margaretha Hubertina Trines.
(Hij is eerder getrouwd te Haelen op 21 oktober 1889 met Maria Hubertina Bex, naaister, geboren te Haelen op 11 maart 1861, overleden te Herten-Merum op 19 december 1891, dochter van Thomas Bex en Petronille Brucker.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina