Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joanna Carolina Hubertina Baillij, dienstmeid, geboren te Roermond op 20 maart 1812, wonende te Haelen, overleden aldaar op 29 april 1861, dochter van Francis Guislain Constant Baillij en Maria Clara Henrica Timmermans.


Zij is getrouwd te Haelen op 26 april 1851 met
Nicolas Schreurs, landbouwer, geboren te Haelen op 8 februari 1819, wonende te Buggenum en te Haelen, overleden te Buggenum op 8 maart 1880, zoon van Peter Schreurs en Maria Gorissen.
(Hij is later getrouwd te Buggenum op 13 april 1863 met Christine Cnops, geboren te Buggenum op 24 oktober 1818, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1893, dochter van Andreas Cnops en Joanna Joosten.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina