Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Andrias Sillekens, dienstknecht, dagloner en akkerknecht, geboren te Buggenum op 30 augustus 1833, wonende aldaar en te Neer, overleden te Buggenum op 20 november 1872, zoon van Petrus Sillekens en Eva Linsen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 13 april 1863 met
Catharina Smeets, geboren te Haelen op 12 augustus 1836, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 21 november 1890, dochter van Matthias Smeets en Helena Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, geboren te Buggenum op 14 september 1864, overleden aldaar op 14 september 1864.
  • 4 : Anna Maria Hubertina, geboren te Buggenum op 16 april 1870, overleden aldaar op 27 maart 1886.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina