Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hubertus Aelmans, dagloner, geboren te Maasniel op 27 juni 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 oktober 1877, zoon van Mathis Aelmans en Mechtildis Tellers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 6 juni 1861 met
Petronella Janssen, dagloonster, geboren te Roggel op 12 oktober 1831, wonende te Maasniel, overleden aldaar op 23 september 1883, dochter van Michael Janssen en Gertrude Siben.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathias, landbouwer, geboren te Maasniel op 2 oktober 1865, wonende te Haelen, overleden aldaar op 26 september 1947.
    Hij is getrouwd te Haelen op 14 februari 1894 met Ida Hubertina Hendrix, landbouwster, geboren te Haelen op 28 april 1871, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 oktober 1927, dochter van Joannes Hendrix en Gertrudis Reijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina