Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Curvers, huishoudster, geboren te Buggenum op 27 augustus 1861, overleden te Swalmen op 20 december 1911, dochter van Peterus Curvers en Maria Sophia Joosten.


Zij is getrouwd te Swalmen op 2 mei 1890 (1) met
Henri Walenberg, landbouwer, geboren te Swalmen op 16 juni 1861, overleden aldaar op 21 januari 1907, zoon van Joannes Hendrikus Walenberg en Wilhelmina op den Camp.

Zij is getrouwd te Swalmen op 3 februari 1908 (2) met
Jacobus Alers, geboren te Swalmen op 21 oktober 1859, zoon van Peter Alers en Emilia Janissen.
(Hij was weduwnaar van Elisa Sillen, overleden te Swalmen op 19 september 1906.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina