Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Smeets, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 12 maart 1824, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 22 september 1906, zoon van Matthias Smeets en Helena Jegers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 9 juni 1866 met
Sophia Hubertina Bongaerts, dienstmeid, geboren te Swalmen op 7 april 1835, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 23 december 1906, dochter van Joannes Bongaerts en Jacomina Wuts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Hubertina, geboren te Buggenum op 31 juli 1867, overleden aldaar op 11 november 1939.
  • 2 : Helena Hubertina, geboren te Buggenum op 23 januari 1869, wonende te Haelen, overleden te Weert op 6 december 1944.
  • 4 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 26 december 1872.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina