Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Andreas Smeets, dienstknecht en landbouwersknecht, geboren te Buggenum op 20 januari 1912, overleden te Weert op 6 februari 1989, zoon van Joannes Smeets en Elisabeth Hubertina Crompvoets.


Hij is getrouwd te Meijel op 24 augustus 1939 met
Paulina Maria Elisabeth Cuijpers, geboren te Spaubeek rond 1918, wonende te Meijel, dochter van Jan Renier Cuijpers en Petronella Maria Hubertina op den Camp.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina