Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Joosten, landbouwster, geboren te Buggenum op 16 mei 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 april 1928, dochter van Henricus Joosten en Joanna Theelen.


Haar zoon van een onbekende man:

Zij is getrouwd te Buggenum op 6 januari 1880 (2) met
Jacobus Janssen, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 22 november 1852, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 11 april 1937, zoon van Peter Jan Janssen en Maria Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Hendrikus Hubertus, geboren te Buggenum op 27 november 1883, overleden te Sittard op 1 december 1947.
  • 4 : Gerardus Johannes Hubertus, spoorwegarbeider, geboren te Buggenum op 27 november 1883.
    Hij is getrouwd te 's-Hertogenbosch op 8 februari 1907 met Maria Cornelia Kuijpers, geboren te Venray op 3 juni 1885, dochter van Jacobus Kuijpers en Maria Aldegonda van de Water.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina