Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Peter Janssen, geboren te Buggenum op 6 september 1918, overleden te Haelen op 14 mei 1982, begraven aldaar, zoon van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Hubertina Caris.


Hij was gehuwd met
Hendrina Maria Vestjens, dienstbode, geboren te Neer op 18 september 1920, wonende te Buggenum, overleden te Haelen op 26 december 2005, begraven aldaar, dochter van Theodorus Hubertus Vestjens en Willemina de la Roij.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina