Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Christiaan Janssen, geboren te Buggenum op 13 augustus 1914, overleden te Leeuwen-Roermond op 16 juni 1984, zoon van Wilhelmus Janssen en Anna Maria Hubertina Caris.


Hij is getrouwd te Maasniel op 7 mei 1951 met
Anna Maria Catharina Pipers, geboren te Leeuwen-Roermond op 21 april 1915, overleden te Roermond op 17 september 1999, dochter van Severinus Hubertus Pipers en Maria Helena Hubertina Tholen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina