Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Linssen, geboren te Baexem op 6 juni 1913, overleden te Roermond (Z) op 20 februari 1986, begraven te Baexem op 24 februari 1986, dochter van Cornelius Linssen en Petronella Wulms.


Zij was gehuwd met
Mathias Hubertus van den Beucken, dienstknecht en landbouwersknecht, geboren te Roggel op 8 augustus 1920, wonende te Beesel, overleden te Roermond (Z) op 17 september 1985, begraven te Baexem op 21 september 1985, zoon van Gisbertus Hubertus van den Beucken en Anna Helena Driessen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina