Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Pieter Hubert Antoon Schreurs, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 11 juli 1877, wonende te Buggenum, overleden te Haelen op 25 april 1957, zoon van Pieter Mathis Schreurs en Elisabeth Hubertina Evers.


Hij is getrouwd te Buggenum op 3 juni 1901 met
Hubertina Verlinden, geboren te Buggenum op 6 november 1876, overleden te Haelen op 7 juni 1961, dochter van Johannes Verlinden en Margaretha Ingeveld.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Hubertus Leo, geboren te Buggenum op 21 februari 1911, overleden te Roermond op 19 januari 1917.
  • 5 : Maria Margaretha, geboren te Buggenum op 7 januari 1918, overleden aldaar op 7 januari 1918.
  • 6 : Johannes Jacobus, arbeider en steenfabriekarbeider, geboren te Buggenum op 26 februari 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina