Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Leopold Dirkx, landbouwer en tuinier, geboren te Buggenum op 26 januari 1881, wonende aldaar, overleden te Roermond op 17 april 1962, zoon van Jean Theodorus Hubertus Dirkx en Anna Catharina Reuten.


Hij is getrouwd te Buggenum op 18 oktober 1909 met
Maria Agnes Seems, geboren te Buggenum op 16 augustus 1889, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 10 mei 1965, begraven te Buggenum, dochter van Petrus Seems en Gertrudis Hubertina van Pol.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes Theodorus, tuinier, geboren te Buggenum op 21 december 1909, wonende aldaar, overleden te Roermond op 22 januari 1970, begraven te Buggenum.
    Hij is getrouwd te Venlo op 23 september 1935 met Johanna Wilhelmine Vaes, geboren op 8 februari 1911, wonende te Buggenum, overleden op 3 januari 1988, begraven te Buggenum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina