Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Catharina Hubertina Peeters, geboren te Buggenum op 11 maart 1892, wonende aldaar, overleden te Thorn (V) op 8 augustus 1978, begraven te Buggenum, dochter van Hendrikus Hubertus Peeters en Elisabeth Wolters.


Zij is getrouwd te Buggenum op 3 september 1923 (1) met
Wilhelmus Hubertus Meerts, boomkweker, geboren te Buggenum op 24 mei 1887, wonende aldaar, overleden te Roermond op 31 juli 1924, zoon van Martinus Meerts en Sybilla Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina Sibilla Elisabeth, geboren te Buggenum op 22 juni 1924, overleden te Wijk aan Zee en Duin op 20 januari 1934.

Zij is getrouwd te Buggenum op 2 mei 1927 (2) met
Joannes Hubertus van Rijswijck, landbouwer, geboren te Buggenum op 28 augustus 1881, wonende aldaar, overleden op 31 december 1961, begraven te Buggenum, zoon van Henricus van Rijswijck en Maria Elisabeth van Dael.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina