Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina van Bilsen, geboren te Buggenum op 24 mei 1886, wonende aldaar, dochter van Jacobus Hubertus van Bilsen en Odilia Pelsers.


Zij is getrouwd te Buggenum op 5 mei 1930 met
Peter Hubertus Bongaerts, spoorwegbeambte, geboren te Buggenum op 22 april 1874, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 mei 1955, begraven aldaar op 13 mei 1955, zoon van Henricus Bongaerts en Anna Dingelstad.
(Hij is eerder getrouwd te Buggenum op 10 november 1902 met Anna Gertrudis Smeets, geboren te Buggenum op 4 augustus 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 februari 1925, dochter van Joannes Smeets en Joanna Catharina van Rijswijck.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina