Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Catharina Helena van Vlodrop, geboren te Buggenum op 1 september 1896, overleden op 21 juni 1976, begraven te Roermond, dochter van Andreas van Vlodrop en Anna Catharina Eggels.


Zij is getrouwd te Buggenum op 4 augustus 1919 met
Cornelis Joannes Hubertus van Pol, boomkweker, geboren te Buggenum op 16 juni 1886, overleden op 7 maart 1976, begraven te Roermond, zoon van Peter Hubertus van Pol en Cornelia Hubertina Bisschops.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Cornelia Maria Hubertina, geboren te Buggenum op 25 april 1920, overleden te Venlo op 22 mei 2016, begraven aldaar.
    Zij was gehuwd met Willie Weekers.
  • 2 : Andreas Peter Theodorus, geboren te Buggenum op 21 april 1921, overleden te Antwerpen op 8 december 2001.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina