Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Sijbers, pannenbakker, geboren te Belfeld op 9 augustus 1855, wonende aldaar, overleden aldaar op 9 februari 1907, zoon van Jan Sijbers en Godefrida Caris.


Hij was gehuwd (1) met
Johanna Helena Naus, overleden te Belfeld op 31 januari 1882.

Hij is getrouwd te Belfeld op 19 april 1882 (2) met
Anna Catharina Frenken, dienstmeid, geboren te Heythuysen op 13 april 1853, wonende te Neer en te Belfeld, overleden aldaar op 12 december 1895, dochter van Joannes Frencken en Petronille Veugelaers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina