Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Seuren, werkman, ploegbaas en spoorwegarbeider, geboren te Nederweert op 16 mei 1851, wonende te Grathem, zoon van Adrianus Seuren en Maria Helena Kuppens.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 november 1880 met
Maria Gertrudis Laemers, huishoudster en spoorwegwachteres, geboren te Grathem op 5 november 1860, wonende aldaar, dochter van Guillaume Laemerts en Helena Hubertina Jetten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Helena, geboren te Grathem op 8 september 1881.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 12 april 1902 met Mathis Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Maasniel rond 1887, zoon van Wilhelmus Hubertus Janssen en Helena Rulkens.
  • 3 : Wilhelmus Hendrikus Hubertus, spoorwegarbeider, geboren te Grathem op 26 november 1885.
    Hij is getrouwd te Maasniel op 16 oktober 1911 met Elisabeth Hubertina Jeurissen, dienstmeid, geboren te Maasniel op 28 april 1887, overleden te Roermond op 13 februari 1962, dochter van Peter Jeurissen en Johanna Hubertina Cox.
  • 4 : Godefridus Hubertus, geboren te Nederweert op 5 juli 1889, overleden aldaar op 23 november 1889.
  • 5 : Adrianus Hubertus, geboren te Nederweert op 5 juli 1889.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina