Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertruijd van den Groenendal, dienstmeid, geboren te Nunhem op 7 februari 1784, overleden te Thorn op 15 februari 1855, dochter van Jan van den Groenendal en Maria Phillipens.


Zij is getrouwd te Buggenum op 13 mei 1811 met
Conrardus Jansen, dienstknecht, geboren te Thorn op 25 augustus 1784, overleden aldaar op 27 maart 1863, zoon van Mathieu Janssen en Barbe Bormans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Gerardus, metselaar, geboren te Thorn op 15 november 1818.
    Hij is getrouwd te Ittervoort op 3 oktober 1846 met Cornelia Kanters, dienstbode, geboren te Ohé en Laak op 21 november 1807.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina