Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Timmermans, dienstmeid, geboren te Roggel op 12 september 1887, overleden te Maasniel op 25 oktober 1958, dochter van Gerardus Hubertus Timmermans en Anna Catharina Deckers.


Zij is getrouwd te Maasniel op 10 januari 1914 met
Jacob Hubert Seuren, kuiper, geboren te Grathem op 8 maart 1883, zoon van Jan Mathijs Seuren en Maria Gertrudis Laemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina