Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Paulus Albertus op de Drinck, broodbakker, geboren te Baexem op 19 augustus 1880, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 15 februari 1955, zoon van Pieter op de Drinck en Maria Gertrudis Frenken.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 20 oktober 1913 met
Hubertina Elisabeth Wilhelmina Cillekens, huishoudster, geboren te Heythuysen op 22 april 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 augustus 1946, dochter van Paulus Hubertus Cillekens en Ida Hubertina Kurstjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina