Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrina op de Drinck, geboren te Baexem op 8 september 1878, wonende te Roggel en te Meijel, dochter van Pieter op de Drinck en Maria Gertrudis Frenken.


Zij is getrouwd te Baexem op 21 mei 1909 (1) met
Hubertus Houben, landbouwer, geboren te Roggel op 31 maart 1873, wonende te Meijel, overleden te Heeze op 19 september 1929, zoon van Theodorus Houben en Anna Maria Hubertina van Heur.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Meijel, overleden aldaar op 6 september 1911.

Zij is getrouwd te Heeze op 21 juli 1937 (2) met
Martinus Versantvoort, geboren te Valkenswaard op 26 november 1873, overleden aldaar op 15 juli 1942, zoon van Hendricus Versantvoort en Wilhelmina van Zeggelen.
(Hij was weduwnaar van Francisca van de Looij, overleden te Valkenswaard op 20 maart 1932.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina