Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gaspar Meevissen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Thorn op 2 november 1781, wonende te Heel en Panheel, overleden te Grathem op 15 oktober 1840, zoon van Franciscus Meevissen en Anna Marie Veugelaers.


Hij is getrouwd te Grathem op 30 april 1810 met
Joanna Catharina Kerker, landbouwster, geboren te Grathem op 25 september 1788, wonende te Heel en Panheel, overleden te Grathem op 9 oktober 1852, dochter van Joannes Kercker en Ida Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Jacobus, dienstbode en akkerman, geboren te Heel en Panheel op 26 januari 1819, wonende te Baexem.
    Hij is getrouwd te Baexem op 12 april 1864 met Catherina Timmermans, dienstmeid en akkervrouw, geboren te Roggel op 25 februari 1821, wonende te Haelen, overleden te Arcen op 17 februari 1896, dochter van Peter Timmermans en Maria Elisabeth Beeren.
  • 7 : Petronella, geboren te Grathem op 17 januari 1830, overleden aldaar op 20 mei 1854.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina