Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Spee, fabrieksarbeider en mijnwerker, geboren te Baexem op 1 augustus 1888, zoon van Hendrikus Spee en Maria Geertrud Roijen.


Hij is getrouwd te Roermond op 31 januari 1911 (1) met (en gescheiden van)
Anna Mulder, geboren te Boxtel rond 1890, dochter van Peter Mulder en Anna Clara Maria Aquina.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Hij is getrouwd te Heer op 30 augustus 1922 (2) met
Maria Margaretha Hubertina Ummels, geboren te Heer op 10 december 1881, overleden te Maastricht op 4 juni 1959, dochter van Joannes Ummels en Maria Dupuits.
(Zij was weduwe van Hubert Dirix. Zij was de gescheiden echtgenote van Pierre Ramakers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina