Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Tulkens, dagloonster, geboren te Ittervoort op 23 januari 1833, overleden te Heel op 23 augustus 1908, dochter van Joannes Tulkens en Catharina Vaessen.


Zij is getrouwd te Grathem op 27 april 1868 met
Godefriedus Hubertus Koenen, akkerjongen, dagloner en kantonnier, geboren te Panheel op 17 november 1827, overleden te Heel op 22 december 1886, zoon van Henricus Koenen en Maria Josepha Moens.
(Hij is eerder getrouwd te Heel op 23 januari 1860 met Maria Catharina Reijnders, geboren te Panheel op 26 november 1828, overleden te Heel op 6 april 1867, dochter van Joannes Theodorus Reijnders en Maria Elisabeth Schouws.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubertus, kleermaker, geboren te Heel en Panheel rond 1873.
    Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 februari 1898 met Gertrudis Hubertina Geenen, geboren te Pol (gemeente Wessem) rond 1865, dochter van Hubert Geenen en Catharina Maréchal.
  • 3 : Anna Maria Hubertina, geboren te Heel en Panheel rond 1876.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 26 augustus 1908 met Gradus van Amerongen, gemeenteveldwachter, geboren te Langbroek rond 1875, zoon van Gijsbertus van Amerongen en Maria van der Veen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina