Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Michiel Tulkens, dienstknecht, geboren te Neeritter op 17 december 1827, overleden te Beegden op 8 mei 1900, zoon van Joannes Tulkens en Catharina Vaessen.


Hij is getrouwd te Beegden op 5 april 1869 met
Anna Elisabeth Hoogmans, geboren te Beegden op 19 mei 1835, overleden aldaar op 18 december 1881, dochter van Henricus Hoogmans en Mechtildis Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hubertina, geboren te Beegden op 20 april 1876, overleden te Roermond op 5 april 1942.
    Zij is getrouwd te Beegden op 16 juli 1909 met Josephus Antonius Verheijden, landbouwer, geboren te Pol (gemeente Wessem) op 23 februari 1873, overleden te Beegden op 1 december 1921, zoon van Joannes Verheijden en Gertrudis Opbroek.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina