Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Tulkens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel op 24 juli 1824, overleden te Molenbeersel op 28 maart 1908, zoon van Joannes Tulkens en Catharina Vaessen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 26 april 1867 met
Anna Maria Drijssen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Hunsel op 5 mei 1826, overleden te Molenbeersel op 10 augustus 1906, dochter van Peter Jan Driessen en Anna Maria Geelen.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 6 april 1850 met Joannes Mathijs Verheijen, landbouwer, geboren te Neeroeteren (B) op 21 januari 1828, overleden te Neeritter op 24 november 1862, zoon van Hendricus Verheijen en Maria Christina Poelmans.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina