Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Antonius Didden, dienstknecht en landbouwer, geboren te Baexem op 3 juni 1865, overleden te Beegden op 16 januari 1940, zoon van Leonard Didden en Maria Elisabeth Loven.


Hij is getrouwd te Beegden op 10 oktober 1894 met
Maria Gertrudis Hubertina Opgenhaffen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Ittervoort op 28 november 1871, overleden te Beegden op 10 mei 1949, dochter van Kornelus Opgenhoffen en Joanna Elisabeth Meuwissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Elisabeth, geboren te Beegden op 1 januari 1895.
    Zij is getrouwd te Beegden op 17 juni 1921 met Arnoldus Hubertus Schreurs, opzichter, geboren te Heel en Panheel op 12 januari 1894, overleden te Roermond op 1 maart 1982, zoon van Jacobus Hubertus Schreurs en Anna Maria Haldermans.
  • 2 : Leonard Hubert, arbeider, geboren te Beegden op 16 april 1897.
    Hij is getrouwd te Beegden op 23 juli 1920 met Anna Catharina van Heugten, dienstmeid, geboren te Meijel op 11 november 1894, dochter van Johannes Andreas van Heugten en Hendrina Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina