Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Hendricus Tulkens, knecht, geboren te Roggel op 15 februari 1860, wonende te Neer, te Heythuysen en te Buggenum, overleden te Roermond op 8 september 1931, zoon van Lambertus Tulkens en Godifrida Hinssen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 15 oktober 1888 met
Anna Gertudis Curvers, geboren te Buggenum op 4 oktober 1858, dochter van Gerardus Curvers en Catharine Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertina Petronella Angelina, geboren te Buggenum op 3 februari 1901, overleden te Roermond (Z) op 16 maart 1990, gecremeerd te Blerick.
    Zij is getrouwd te Roermond op 18 oktober 1932 met Reinerus Jacobus Goossens, bakker, geboren te Roermond op 9 oktober 1902, overleden te Helden-Panningen op 8 oktober 1989, zoon van Willem Franciscus Hubertus Goossens en Johanna Berben.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Buggenum op 27 oktober 1902.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina