Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrude Claases, landbouwster, geboren te Hunsel op 21 april 1804, overleden te Weert op 14 december 1878, dochter van Antonius Claessen en Margaretha Puts.


Zij is getrouwd te Baexem op 16 april 1852 met
Cornelius Groote Port, onderwijzer en landbouwer, geboren te Grathem op 22 januari 1800, wonende te Baexem, overleden te Weert op 11 september 1864, zoon van Joannes van de Groote Port en Petronella Coppen.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 12 mei 1841 met Anna Maria Stappers, dienstmeid, geboren te Baexem op 29 december 1815, wonende aldaar, overleden te Grathem op 15 juli 1851, dochter van Ludovicus Stappers en Joanna Denier.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina