Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Claessen, landbouwster, geboren te Beegden op 7 februari 1803, overleden te Neeritter-Beersel op 13 november 1830, dochter van Antonius Claessen en Margaretha Puts.


Zij is getrouwd te Neeritter op 11 oktober 1828 met
Jan Baens, landbouwer, geboren te Weert op 16 september 1803, overleden te Molenbeersel op 30 juni 1873, zoon van Lambertus Baents en Maria Helena Janssen.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 3 augustus 1831 met Marie Jeanne Luijs, dienstmeid, geboren te Ittervoort op 26 december 1806, overleden te Molenbeersel op 16 januari 1879, dochter van Jean Luijs en Susanna Berben.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus, geboren te Neeritter op 11 januari 1829.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Neeritter op 11 oktober 1830.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina