Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Wagemans, landbouwster, geboren te Nunhem op 25 november 1769, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 20 maart 1843, dochter van Laurentius Wagemans en Henrina Stox.


Zij is getrouwd te Buggenum op 25 juli 1818 (1) met
Martinus Pijls, landbouwer, gedoopt te Buggenum op 23 november 1761, overleden aldaar op 9 oktober 1820, zoon van Petrus Pijls en Margaretha Roelofs.

Zij is getrouwd te Buggenum op 4 oktober 1822 (2) met
Joannes Josephus Franciscus Schaeken, akkerman, geboren te Nunhem op 15 oktober 1772, zoon van Pieter Schaeken en Odilia Joanna Baptista aan den Boom.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina