Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Klaessens, geboren te Neeritter op 21 juni 1822, wonende te Baexem, dochter van Antonius Claessen en Margaretha Puts.


Zij is getrouwd te Baexem op 26 januari 1860 met
Jean Mathieu van Horne, landbouwer, geboren te Roggel op 14 juni 1807, wonende aldaar en te Haelen, overleden aldaar op 21 juli 1883, zoon van Servaas van Horne en Petronella Baetsen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 13 april 1842 met Marie Helene Simons, landbouwster, geboren te Heythuysen op 22 april 1810, wonende te Roggel, overleden te Haelen op 14 mei 1858, dochter van Leonardus Simons en Margueritha Pleunis.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina