Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Francis van Es, medicijnen doctor, geboren te Weert op 13 september 1798, zoon van Francis van Es en Gertrudis Claessens.


Hij was gehuwd (1) met
Marguerita Elisabeth Custers.

Hij is getrouwd te Nunhem op 13 november 1852 (2) met
Marcella Francisca van Hooff, geboren te Eindhoven op 20 februari 1794, dochter van Norbertus Antonius van Hooff en Joanna Francisca Molemakers.
(Zij was weduwe van Godefridus Leonardus Loix.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina