Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus van Horne, landbouwer, geboren te Roggel op 30 december 1842, overleden te Nederweert op 8 juni 1916, zoon van Simon van Horne en Anne Marie Verkennis.


Hij is getrouwd te Nederweert op 10 april 1874 met
Johanna Geertruijd Coenen, landbouwster, geboren te Hunsel op 3 mei 1836, overleden te Nederweert op 23 juli 1907, dochter van Pierre Coenen en Jeanne Catharine Geelen.
(Zij is eerder getrouwd te Hunsel op 30 januari 1867 met Mathijs van Roij, landbouwer, geboren te Nederweert op 19 februari 1834, overleden aldaar op 19 april 1872, zoon van Joannes Mathias van Roij en Maria Tindemans. (Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 19 mei 1859 met Maria Catharina van de Drinck, landbouwster, geboren te Nederweert op 22 april 1835, overleden aldaar op 7 april 1866, dochter van Godefroid van de Drinck en Antonette Caelers.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina