Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrik Hubert Peeters, landbouwer, geboren te Hunsel op 11 juli 1881, overleden te Weert op 11 februari 1940, zoon van Renier Peeters en Gertrudis Hubertina Linnaers.


Hij is getrouwd te Nederweert op 10 januari 1908 (1) met
Petronella Verdontschot, geboren te Hunsel op 1 juli 1885, overleden te Weert op 8 december 1918, dochter van Renier Verdontschot en Aldegonda Janssen.

Hij is getrouwd te Weert op 1 december 1919 (2) met
Anna Maria Bongers, geboren te Weert op 19 september 1886, overleden aldaar op 1 november 1960, dochter van Petrus Joannes Bongers en Gertrudis van Ratingen.
(Zij was weduwe van Henricus Hubertus Bouwels.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina