Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem van Herten, dienstknecht, geboren te Nunhem op 10 mei 1827, overleden te Swalmen op 19 oktober 1878, zoon van Wolterus van Herten en Margaretha Veugelers.


Hij is getrouwd te Swalmen op 25 april 1855 met
Cornelia Peters, landbouwster, geboren te Swalmen op 14 oktober 1824, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 februari 1894, dochter van Wijnandus Peters en Engelina Ramakers.
(Zij is eerder getrouwd te Maasniel op 25 juli 1848 met Daniel Hubert van Dael, geboren te Maasniel op 27 oktober 1818, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 23 juni 1854, zoon van Gerardus van Dael en Ida Nijssen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina