Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Magdalena Baats, dienstbode, geboren te Haelen op 17 september 1856, overleden te Swalmen op 12 mei 1910, dochter van Caspar Baats en Joanna Pijls.


Zij is getrouwd te Roermond op 13 mei 1884 (1) met
Martinus Hubertus Schreurs, dienstknecht, geboren te Haelen op 7 januari 1855, overleden te Roermond op 18 juni 1900, zoon van Jean Schreurs en Margareta Stocks.

Zij is getrouwd te Roermond op 13 augustus 1901 (2) met
Johannes Leonardus Musers, dagloner, geboren te Melick-Herkenbosch op 21 januari 1858, overleden te Swalmen op 10 januari 1918, zoon van Johannes Mathis Musers en Catharina Tellers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina