Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Elisabeth Schüller, geboren te Ramelshoven op 5 december 1884, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 23 mei 1922, dochter van Johann Schüller en Elisabeth Ditz.


Zij is getrouwd te Nunhem op 7 juni 1920 met
Joseph Bongers, landbouwer en arbeider, geboren te Weert op 31 mei 1874, wonende te Nunhem, overleden te Neer op 14 januari 1957, zoon van Petrus Joannes Bongers en Gertrudis van Ratingen.
(Hij was weduwnaar van Petronella Cornelia Rutten, geboren te Hunsel op 25 maart 1882, wonende te Nunhem, overleden te Roermond op 23 september 1918, dochter van Leonardus Rutten en Joanna Maria Cremers. Hij is later getrouwd te Nunhem op 14 augustus 1924 met Elisa Petronella Verheijden, dienstmeid, geboren te Nunhem op 28 oktober 1890, wonende aldaar, overleden te Roermond op 17 augustus 1979, dochter van Cornelius Verheijden en Margaretha Naus.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Nunhem op 23 mei 1922.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina