Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Antonius Hubertus Schreurs, timmerman, geboren te Buggenum op 23 februari 1844, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 juni 1899, zoon van Jean Schreurs en Marie Catherine Vogels.


Hij is getrouwd te Buggenum op 20 mei 1878 met
Joanna Catharina Vennekens, geboren te Wanssum op 24 juni 1844, wonende te Buggenum, overleden aldaar op 10 mei 1885, dochter van Hendrik Vennekens en Anna Maria Wijnhoven.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Jacoba Gertrudis, geboren te Buggenum op 16 april 1884, overleden aldaar op 5 juli 1884.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina