Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Linssen, landbouwster, geboren te Heel op 16 januari 1849, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 14 juni 1914, dochter van Andreas Linssen en Anna Elisabeth Neijens.


Zij is getrouwd te Herten op 25 april 1873 met
Peter Hubertus Thissen, landbouwer, geboren te Herten op 25 maart 1846, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 24 februari 1925, zoon van Hendrikus Thissen en Anna Maria van Heel.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Catharina, geboren te Herten op 12 mei 1884, overleden te Nunhem op 28 maart 1910.
  • 5 : Gerardus Hubertus, geboren te Herten op 17 november 1888, overleden te Nunhem op 31 december 1906.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina