Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertruda Servatia van Roij, geboren te Nunhem op 15 mei 1922, overleden op 27 september 2003, begraven te Buggenum, dochter van Jacobus Hubertus van Roij en Anna Maria Smeets.


Zij is getrouwd te Haelen op 28 september 1948 met
Hendrikus Johannes Rulkens, geboren te Buggenum op 14 april 1920, overleden aldaar op 5 februari 1960, begraven aldaar, zoon van Theodorus Hubertus Rulkens en Maria Hubertina Meeuwissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina