Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Maria Huberdina Joosten, geboren te Culemborg op 9 april 1887, wonende te Nunhem, overleden te Roermond op 28 februari 1949, dochter van Wilhelmus Hubertus Joosten en Petronella Hubertina Verheijden.


Zij is getrouwd te Nunhem op 1 mei 1911 met
Wilhelmus Hubertus Smeets, landbouwer, geboren te Neer op 17 november 1884, overleden te Roermond op 20 januari 1958, zoon van Leonardus Smeets en Petronella Hubertina Wijers.

Uit dit huwelijk:
  • 6 : Christina Cornelia Servatia, geboren te Nunhem op 8 februari 1926, overleden aldaar op 26 april 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina