Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Gertruda Hillekens, geboren te Roggel op 10 november 1899, wonende te Heythuysen, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 20 september 1977, begraven op 24 september 1977, dochter van Conrard Hillekens en Joanna Mechtildis Huijs.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 8 mei 1925 met
Cornelis Pouls, landbouwer, geboren te Heythuysen op 20 februari 1897, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 17 januari 1968, begraven te Leveroij, zoon van Peter Pouls en Anna Gertrudis Brouwers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina