Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Vaesen, landbouwer, gedoopt te Roggel op 13 mei 1752, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 maart 1809, zoon van Johannes Vaesen en Catharina van Horne.


Hij was gehuwd met
Elisabeth van de Drink, landbouwster, geboren te Heythuysen rond 1753, wonende te Roggel, overleden op 23 november 1803, dochter van Pierre van de Drink en Elijsabeth van den Schoor.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Margaretha, landbouwster, gedoopt te Roggel op 5 juni 1788, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 december 1876.
    Zij is getrouwd te Roggel op 7 mei 1806 met Carolus Kluijtmans, landbouwer, gedoopt te Roggel op 4 juni 1766, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 oktober 1848, zoon van Jacobus Kluijtmans en Helena Ruttiens.
  • 3 : Maria Elisabeth, gedoopt te Roggel op 7 december 1796.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina