Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Aerts, landbouwster, geboren te Weert op 25 december 1802, overleden te Grathem op 6 augustus 1883, dochter van Gerardus Hendrik Aerts en Catharina Scheepers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 11 juli 1838 met
Mathijs Verwielen, landbouwer, geboren te Nederweert op 10 maart 1806, overleden te Grathem op 22 januari 1880, zoon van Peter Verwielen en Geertruidis Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, geboren te Weert op 22 juni 1838.
  • 2 : Gertrudis, geboren te Weert rond 1838, overleden te Roggel op 23 april 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina