Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Cuipers, wonende te Grathem.


Zij was gehuwd met
Mathis Engels, wonende te Grathem.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrik Elarius, akkerman en linnenwever, geboren te Grathem rond 1773, wonende te Roggel, overleden aldaar op 13 augustus 1853.
    Hij was gehuwd met Christina Eymals, geboren te Heythuysen, gedoopt aldaar op 1 november 1761, overleden aldaar op 3 december 1827, dochter van Jacobus Eymaels en Maria Aben.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina