Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus van Dael, dienstknecht, geboren te Buggenum op 18 maart 1836, overleden te Sittard op 8 januari 1900, zoon van Joannes Mathias van Dael en Mechtildis Paulessen.


Hij is getrouwd te Sittard op 3 juni 1864 met
Maria Elisabeth Wetzels, arbeidster, geboren te Sittard op 2 januari 1837, overleden te 's-Hertogenbosch op 3 augustus 1879, dochter van Frans Joseph Wetzels en Maria Gertrudis Dols.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina