Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Janssen, wonende te Roggel, dochter van Johannes Janssen en Catharina Voegels.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 februari 1794 voor de kerk met
Willem van der Linden, landbouwer, wonende te Roggel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jeanne, akkervrouw, gedoopt te Roggel op 22 november 1794, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 mei 1847.
    Zij is getrouwd te Roggel op 3 juni 1818 met Joannes Schrijnewerkers, landbouwer, gedoopt te Roggel op 10 augustus 1792, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 december 1859, zoon van Henri Schrijnewerkers en Hendrina Heesen.
  • 2 : Maria, gedoopt te Roggel op 1 januari 1797, overleden aldaar op 9 januari 1797.
  • 3 : Margrithe, geboren te Roggel op 1 januari 1798, wonende aldaar, overleden aldaar op 21 maart 1799.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina