Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anthonius Smeets, rijksambtenaar, geboren te Buggenum op 3 september 1849, overleden te Paramaribo (Suriname) op 8 oktober 1897, zoon van Gerard Smeets en Cornelie Peeters.


Hij is getrouwd te Beesel op 7 februari 1881 (1) met
Maria Catharina Spielmans, geboren te Breijell (D) op 9 september 1856, overleden te Echt op 29 maart 1887, dochter van Karel Spielmans en Maria Sibilla Turwentsches?.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard Gaston Frans Joseph, geboren te Simpelveld op 24 mei 1882, overleden te Haelen op 25 maart 1941.
    Hij is getrouwd te Rotterdam op 20 november 2007 met Maria Anna Adriana Francisca van Hoften, geboren te Rotterdam op 20 januari 1884, dochter van Adrianus van Hoften en Anna Trosée.

Hij is getrouwd te Echt op 18 januari 1888 (2) met
Henriëtta Josepha van Kann, geboren te Echt op 15 juni 1868, dochter van Aloisius van Kann en Maria Catharina Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina